Verborgen Waarden

Duurzame initiatieven op de campus, ze zijn er wel, maar je ziet ze vaak niet. Het project Verborgen waarden maakt ze op de campus zichtbaar.

Our common future 2.0

Duurzaam denken, duurzaam doen: een inspirerende visie ontwikkeld samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

 

Meer informatie >

De wereld is in beweging. We kunnen niet doorgaan op de oude voet. Meer dan ooit moeten we samenwerken aan een duurzame maatschappij. Maar we missen daarvoor een visie op de toekomst, een droom waar we over 25 jaar willen zijn. De kern van het OCF 2.0 project is om met een groep van vierhonderd mensen in korte tijd een inspirerende visie te ontwikkelen op de maatschappij van morgen.

Welke droom staat ons dan voor ogen en op welk terrein? En als we dat helder hebben, waar moeten we dan nu aan gaan werken? Uitgangspunt is het idee dat mensen anders gaan denken en doen als ze een nieuw perspectief hebben om naar toe te werken. In het project 19 thema's uitgewerkt door teams van 15 tot 20 mensen.

De Radboud Universiteit heeft als één van de belangrijkste partners geparticipeerd in OCF 2.0 en heeft de faciliteiten geboden om OCF 2.0 tot een succes te laten worden. Daarnaast is de rector magnificus persoonlijk ambassadeur van het innovatieve en 'one of a kind' project.

Stuur mij informatie
De OCF 2.0 website, rapporten en samenvattingen:
- Links per e-mail
- Link site direct openen
- Link rapporten direct openen

 

Bekijk de video >

Over dit initiatief is een video gemaakt. Om deze video te bekijken kunt u hieronder klikken.[zie hierboven geen video? Klik dan op deze link]

 

Deel dit met anderen >


Share on Facebook     Share on Twitter    

 

Bekijk de andere initiatieven >

Hieronder staat het overzicht van de andere Verborgen Waarden van de Radboud Universiteit Nijmegen:

Meer informatie over het hele project?
Klik hier!